Idag börjar den dramatiska resan i På spåret!

Idag startar den riktiga resan i På Spåret. Klockan 17.15 idag måndagen den 8 oktober 2018 ska Jesper och jag genomföra vår första match i den spännande men ack så nervösa tävlingen. Vilket lag vi ska möta vet jag inte ännu eftersom Jesper och jag fortfarande sitter på tåget (!) på väg från Stockholm till Göteborg.

Jesper på spåret idag

När vi svepte igenom Sörmlands och Västergötlands dimmiga höstlandskap var nervositeten på höjdpunkt. Vi har just passerat Skövde. Då slog det mig plötsligt att jag inte hade pluggat en endaste rad om Skövde. Tänk om vår första resa blir till Skövde. Jag kan jag absolut ingenting. Jag kommer inte ens ihåg vad det gamla nedlagda regementet hette, som vi just gled förbi. Det var ett infanteriregemente. Det minns jag men inte vilket nummer. Vilket nummer????

Jesper, jag och SJ

Vi passerar just nu Herrljunga. Lika grått och trist.

Jesper sitter och läser en bra bok i allmänbildning som han har fått låna av mig medan jag skriver på bloggen.

Klockan 17.15 gäller det alltså! Håll tummarna. Nästa match blir på onsdag vid samma tid.