Ikväll var jag gäst hos Parneviks i Florida! TV3 kan berätta mera men jag visar bilderna.

Den som tittade på TV3 ikväll, tisdag, fick nöjet att möta Mia och Jesper Parnevik i deras vackra hem i Florida, USA. Och deras gäster ikväll var inga mindre än jag själv, Laila Bagge, hennes son Liam, sångaren Albin Lee Meldau och dennes flickvän Sara. Under tre dagar fick vi förmånen att leva tillsammans med familjen Parnevik. Det var en fantastisk upplevelse. En sådan gästfrihet har jag aldrig upplevt i hela mitt liv.

Jag, Mia och Laila samtalar om kärlek och relationer

När jag åkte hem på onsdagseftermiddagen den 30 november kände jag att jag hade tillbringat tre av mitt livs roligaste och mest minnesvärda dagar i det parnevikska hemmet i Florida. Jag har inte haft så roligt på länge. Vilken fantastisk vecka.

Jag kom till Florida mer eller mindre direkt från att ha varit i Betlehem och Tel Aviv i Israel och spelat in ett inslag till På Spårets uppesittarkväll dagen före julafton. Till Israel kom jag efter en abrupt avkortad semester i Spanien. Men jag blev inte det minsta trött. En så här intensiv period har jag nästan aldrig upplevt i hela mitt liv. Det handlade bara om att gå på adrenalin.

Här berättar jag i bilder om mina dagar hos Parneviks mellan den 28-30 november förra året, när programmet spelades in:

Mia Parnevik, den varmaste och mest gästfria person jag träffat
Laila och Mia

Den vackra villan i Florida där jag fick tillbringa tre dygn
Familjen Parneviks hus i Florida
Portalen

Villan låg bara några meter från vattnet. Utsikten var enorm.

Poolen
Jespers och Mias båt

Men upplevelsen av Jesper och Mia var det som tog hem priset:

Jag tog Årets Bild!!!

Mia i köket

Peg Parnevik, Laila och Liam

Laila provsmakar Mias vin
Jesper tar sitt morgondopp i poolen
Jesper i poolen

Liam fick upp en fisk
Jag, Laila och Mia
Liam, Mia, Laila och Sara

 

Laila och Liam
Jesper, Mia och en av deras gäster, sångaren Albin Lee Meldau
Festklädd till middagen
Jag och den fina producenten Annika Öhman
Laila och Mia
Jag och Jesper hade bestämt oss för att ta en cykeltur tillsammans

”Cykelförrådet”
Efter cykelturen tiillsammans med vårt underbara produktionsteam

Jag bad också Jesper om att få titta in i hans imponerande golfrum. Ja, det var inte bara ett golfrum. Det visade sig vara en hel golfshop, modell jättestor. Men så har han ju varit en av världens bästa golfspelare:

Jesper beskådar innehållet i sitt golfrum
Jespers alla drivers och träklubbor
Jespers alla golfskor

Jag provade också att slå några golfslag på Jespers putting green men resultatet ska vi inte tala högt om.
Så till sist var det dags att ta farväl av familjen och åka hem till Sverige igen. Det kändes vemodigt.
Mia, jag och Jesper

Jag sa adjö till den härliga familjen, till den underbara villan, stranden och till guldfiskarna i utomhusakvariet.

Foto: Elisabet Höglund