Nu leker livet för lilla Ingrid igen när hon slipper sin tvångströja – och min konstutställning i Österåker blev en succé.

Klicka på den vita pilen så ska ni få se världshistoriens första videoklipp på vår lilla Ingrid, 6 månader, när hon satt med Bosse och mig och tittade på längdsidtävlingarna från Lillehammer i söndags. Tvärtemot Bosse och mig verkade lilla Ingrid inte det minsta idrottsintresserad eller imponerad av Frida Karlsson, Ebba Andersson och de andra världsstjärnorna. Hon klättrade demonstrativt upp och satte sig framför teven och gjorde allt hon kunde med sina små tassar för att få bort skiddamerna från rutan.

Ingrid gillar inte sport
Bild: Elisabet Höglund

Denna lilla videosnutt på Ingrid kan nu också ses på Youtube.com. Jag har nämligen skaffat mig en egen Youtube-kanal där jag framöver ska lägga ut lite skojiga filmer från ”the real life”. Och vår älskade Ingrid fick bli den första som fick framträda som skådis i min Youtube-kanal.

Detta utspelades i söndags. Några timmar senare, vid 18-tiden, befriade jag äntligen Ingrid från hennes röda tvångströja som hon tvingats ha på sig sen hon för fjorton dagar sen blev akutopererad på grund av komplikationer efter kastreringen den 18 november. Gud vad Ingrid blev lycklig när hon kunde röra sig fritt utan att den där trånga röda dräkten hindrade hennes rörelser.

Ingrid är en stor flicka nu
Bild: Elisabet Höglund
Ingrid blev överlycklig när hon igår kväll befriades från den röda tvångströjan
Bild: Elisabet Höglund

När vi nu har tagit av henne tvångströjan ser vi också hur mycket hon har växt under dessa tre veckor. Ingrid är en stor flicka nu.

Igår avslutade jag  min konstutställning på Länsmansgården i Österåker nordost om Stockholm som pågått sen den 12 november. Bosse och jag åkte dit på eftermiddagen för att hämta hem de tavlor som inte blev sålda och för att tacka den trevliga personalen på utställningen som har tagit hand om besökarna/kunderna på ett utmärkt sätt.

Utställningen blev faktiskt en succé för mig. Av totalt 24 tavlor sålde jag 12 plus en stor mängd konstkort och till och med några av mina böcker. Arrangörerna var också mycket nöjda eftersom utställningen hade dragit till sig många besökare som kommit för att titta på mina målningar och i många fall också för att köpa en tavla eller i alla fall några vykort.

Här står tavlorna som jag fick med mig hem igen efter utställningen
Bild: Elisabet Höglund

På grund av det ekonomiska läget i Sverige trodde jag inte att det skulle gå att sälja en enda tavla. Tidigare i höst var jag till och med på vippen att ställa in hela utställningen. Idag är jag glad för att jag inte gjorde det. Jag misstog mig nämligen på folks köpintresse. Det var många år sen som jag sålde så många tavlor på en och samma utställning som den här gången.

Ett litet kassatillskott blev det också även om det mesta går bort i provision till galleriet och till skatt. Men några öre får jag över som jag lägger i min skattkista.

Idag har jag återupptagit min träning efter tre veckors icke-träning

Idag har jag börjat träna igen efter tre veckors uppehåll. Den plötsliga covidattacken slog mig bokstavligt talat i spillror. Även sen jag började känna mig lite bättre så orkade jag inte ens tänka på träning. Idag hade jag tänkt ta med mig skidorna och dra upp ett spår på en äng i närheten där det fortfarande finns snö kvar från det stora snöfallet för två veckor sen. Men jag avstod och gjorde ett träningspass på cykeltrainern istället.

Men i morgon, tisdag, ska jag försöka ta mig ut i spåret.