Nu ska min blogg också handla om kläder, skor och annat mode

Jag har hela tiden sagt att jag tänker använda min blogg till att skriva om allt som intresserar mig. Och det är mycket – alltifrån inrikes- och utrikespolitik, till klimatfrågor, sport och idrott, vetenskap, skola och undervisning, kriminalfrågor till mode, kläder och skor. Plus lite till.


Känga från Klingel, guldfärgat skinn, märke Lila Loop, pris 879 kronor

Idag tänkte jag visa upp en del vackra skor jag har köpt den senaste tiden och som jag tror att ni kommer att bli stormförtjusta i. Det mesta av mina skor och kläder köper jag numera på nätet. Det är faktiskt enklast så. Sviterna efter mina canceroperationer gör mig stundtals så trött att jag inte orkar åka till stan och shoppa. Då slår jag mig ner framför datorn istället och letar upp de mest intressanta kläd- och skosajterna.


Känga från Zalando, märke Pinto di Blu, äkta skinn i guld, pris kr 1.095:-.

Låt mig ta några exempel på modesajter som jag gillar: Zalando, Vilagallo (spansk), Sarenza, Stylepit, Dorothy Perkins (engelsk), Nordstrom (amerikansk), Boozt.com, Bonprix, Footway, Marks & Spencer (engelsk), Klingel.se med flera. Det finns dessutom flera tyska modesajter med snygga kläder men dessa företag levererar av någon anledning inte till Sverige. Därför finns de inte med här.

Bäst är det naturligtvis att köpa från klädföretag inom EU eftersom du slipper tullavgifter. Ofta är leveranserna också fraktfria om du handlar för ett visst belopp. Köper du t ex från USA får du betala både tull och frakt, vilket gör plaggen omedelbart betydligt dyrare. Dessutom tar det längre tid innan kläderna kommer.


Röd snörsko, Zalando, äkta skinn, märke Gadea, reapris kr 971:-

Låt mig visa ytterligare några bilder på de tre favoritpar skor som jag valt ut för den här bloggen. Alla bilder har jag tagit själv.

Det är ingen tillfällighet att jag valt att visa boots och lågskor. Med mina ömma fötter trivs jag bäst i bekväma
skor. All skidåkning, alla högklackade skor och alla trånga cykelskor har förstört mina fötter. Ändå älskar jag högklackat. I en senare blogg ska jag visa upp några av mina älsklingspjukk med klack, även om en klackhöjd
på högst 6.5 cm är nog för mig.