Övriga internationella klädmärken som utmärker sig för sina magra modeller

Här kommer ytterligare bilder på magra modeller som representerar ett antal mindre klädmärken, flera av dem brittiska. Jag börjar med en sexig baddräktsbild:

Ann Summers

Coast

Miss Pap

Cotton on

Raw Co Ord

Only

Stradivarius

Reclaimed vintage

Pimkie

Collusion

Pieces

Det här var det sista inslaget i min reportageserie om magra modeller här på min blogg. Det har varit ett påfrestande arbete att få fram all denna dokumentation. Under långa dagar och sena nätter har jag kämpat dels med mina texter men framförallt med den research jag måste lägga ner för att få fram all dokumentation. Jag ska understryka att detta är ett helt ideellt projekt. Jag tjänar inte ett öre på de här inläggen – kanske kommer jag att straffas ekonomiskt av dem istället.

Jag upprepar vad jag har sagt tidigare, nämligen att de här reportagen ska bidra till en ny och intensivare debatt om hur starka ekonomiska krafter i samhället utnyttjas kvinnors kroppar i rent kommersiellt syfte.

”Jag hoppas att mitt arbete med de magra modellerna ska leda till en ny debatt om problemet”