Rosor, rosor, rosor … dessa fantastiska blommor som gör mig så lycklig!

 

Varje vecka köper Bosse och jag rosor till varandra för att visa värme och uppskattning för varandra. Idag köpte Bosse två buketter rosor till mig i olika färger. Se här! Visst är de fantastiska! Jag skriver det här inlägget enbart för att få visa mina vackra rosbilder. Men ni ska lyssna på en vacker sång lite senare när ni njutit av bilderna:

 

Förra veckan var det jag som köpte röda rosor till Bosse. Idag kastade vi dem eftersom de redan var vissna på övertid. Men så här såg de ut när de var som vackrast:

Och till sist ber jag er att lyssna på den här låten. Det är Arja Saijonmaa som sjunger den världsberömda lettiska kärlekssången ”Miljoner rosor” en sång som inte minst den ryska sångerskan Alla Pugacheva slog världen med häpnad med. Lyssna och njut!

Bakom kameran: jag själv