Sista dagen i Sabinillas – jag sålde en tavla till mina nya grannar!

 

Idag, lördag den 17 september, är alltså vår sista dag här i Sabinillas för den här gången. Planet till Arlanda avgår från Malaga först klockan 20.45 ikväll, så det har blivit en lång dag av tröstlös väntan.

Men samtidigt fick vi träffa våra nya grannar här i området. De bor snett över gatan ett stenkast från mitt hus. Det är Lena och Martin Söderlund från Öjersjö i Partille kommun utanför Göteborg. De köpte idag en oljemålning av mig, som de varit intresserade av länge.

Trevliga paret Lena och Martin Söderlund från Öjersjö utanför Göteborg köpte en vallmotavla av mig idag. Foto: Elisabet Höglund
Trevliga paret Lena och Martin Söderlund från Öjersjö utanför Göteborg köpte en vallmotavla av mig idag.
Foto: Elisabet Höglund

 

Och idag var det dags att hämta tavla samtidigt som vi fikade tillsammans på vår balkong. Det var trevligt att få möta så trevliga grannar, som vi också har chans att umgås lite mera med längre fram när vi besöker Andalusien.

20160917_134228

 

Tavlan gjorde jag i vintras och den föreställer ett landskap med vallmoblommor. Tavlan ska hänga i Lenas och Martins lägenhet här i Sabinillas – som en liten påminnelse om Sverige när de befinner sig här nere.

Här får konstnären (t.v.) också vara med på bilden. Foto: Bosse Karlsson
Här får konstnären (t.v.) också vara med på bilden.
Foto: Bosse Karlsson