Bosse, jag och lilla Sigrid samt vår egen julgran önskar alla mina följare en riktigt God Jul!

 

Ikväll är det bara knappt sex timmar kvar till julafton. Klockan är drygt 18.30 lördagskvällen när detta skrivs. Idag har Bosse och jag gjort i ordning vår julgran, som jag klädde med julgranskulor i orange, gult och silverfärgat. Den blev fin, tycker jag.

Här kan ni se några bilder på granen.

I mitt förra blogginlägg undrade en av mina följare hur Bosse och jag kunde lämna vår lilla katt Sigrid ensam när vi själva åkte på julfest på Häringe slott. Nåja, tanken var från början att vi skulle åka hemifrån på torsdagen (i förrgår alltså) och komma tillbaka på fredag förmiddag. Vi försåg Sigrid med massor med matskålar, alltså både vanlig kattmat och torrmat samt färskt vatten.

Dessutom har hon sin lilla kattlåda ute på balkongen som hon brukar använda. Dessutom sover hon mest hela tiden när vi är borta. Så dessa timmar av ensamhet skulle knappast ha vållat henne alltför stort obehag. Nu blev det ju så att vi åkte hem från slottet redan på torsdagskvällen, så lilla Sigrid behövde bara vara ensam i några timmar.

När vi reser bort i flera dagar lämnar vi alltid in Sigrid på kattpensionat – trots att hon inte gillar det. Men där får hon den bästa omsorg och kärlek man kan tänka sig.

Så till sist skulle jag vilja visa en bild på min senaste oljemålning, en tavla från vår egen sjö Vedasjön i Tungelsta. Bilden visar inte hela tavlan men man får ändå en uppfattning om hur den ser ut.

Så önskar Bosse och jag er alla en riktigt God Jul! Vi hörs snart igen.

Kram