En ny sommartavla är i vardande … så här ser min sommardröm ut!

 

Hela våren och halva sommaren har jag kämpat med en ny tavla (ja, med flera tavlor samtidigt egentligen). Tavlan föreställer ett snårigt skogsområde med ormbunkar, hundkäx, granar, tallar och björkar. Motivet är hämtat 200 meter från min gård i Bergslagen, som jag köpte 2002.

Tavlan är inte klar ännu men ni kanska kan ana hur den kan komma att se ut i färdigt skick:

Min nya tavla

Jag ber om ursäkt för att bilderna är ganska lika varandra men jag har försökt göra lite olika utsnitt. Kanske har samma bild kommit tillbaka två gånger. Skit samma.

I nästa blogginlägg som jag ska försöka skriva redan idag, lördag, blir alla som vill inbjudna till min lilla gård i Älvhyttan i Nora kommun i Bergslagen. Här kommer jag att utlova allt vad mys och skönhet heter.