För er som dissade mina nya vardagsrumstapeter – var de gamla bättre, tycker ni?

Tack alla mina läsare för det omåttliga intresse ni har visat Bosses och min nya vardagsrumstapet! I skrivande stund,  13.45 torsdagen den 23 november, finns det 165 kommentarer på min ”tapetblogg”.

Våra ”nya” tapeter

Nu ska jag villigt erkänna att alla minsann inte är positiva till vårt tapetval. Tvärtom tycker många att de jättelika rosorna är ”too much”. En sådan tapet på en fondvägg hade räckt. Nu blev den bara såå jobbig att titta på. Andra däremot var positiva och gladdes med Bosse och mig inte bara över vår inredningssmak utan också den kraftigt ökande mysfaktor som de nya tapeterna har inneburit för vårt vardagsrum samt det sällsynta mod vi har visat upp efter att ha valt sådana iögonenfallande tapeter.

De läsare – och nytillkomna också förstås – som förmodligen tycker att det (d v s vårt vardagsrum) var bättre förr ska nu få chansen att säga sitt.

Våra ”gamla” tapeter

I mitt enormt bildrika bildarkiv hittade jag nämligen igår kväll några bilder från i somras på det ”gamla” vardagsrummet med de snälla menlösa rosarandiga tapeterna. Som ni kommer att sepå bilderna fick det dessutom plats ett antal tavlor på väggarna som inte stördes ut av tapeterna.

I det nytapetserade rummet kan jag inte sätta upp tavlorna efter tapeterna kommer att ”döda” varje tavla med sin arroganta dominans.  Se här nu och välj:

Vad tycks?