Farväl Andalusien! I morgon kommer vintern hit och då åker jag till Israel

 

Det här är sista kvällen för mig i Andalusien för den här gången. Det blev en kortare vistelse än jag räknat med, eftersom jag måste avbryta den tre dagar i förväg för att kunna åka till Israel. Samtidigt har den här veckan varit fylld av alldeles för mycket planerings- och bloggarbete och alldeles för lite umgänge med mina goda vänner Marja-Leena och Jerry.

20161120_182147

Ikväll när solen gick ner i väster och jag tittade på himlen, så såg jag att den var alldeles röd, oroväckande röd. Denna solnedgång förebådar vinterns ankomst hit till Andalusien och Spanien. För i morgon, måndag, kommer regnet och det ska pågå under hela veckan.

20161120_182315

Därför är jag kanske lite glad att jag nu ska åka till varmare trakter, till Israel och Tel Aviv via Istanbul. På torsdag den 24 åker jag tillbaka till Sverige igen – det ska bli underbart att få träffa Bosse och Sigrid igen.

Istanbul by night Bild: tripadvisor.se
Istanbul by night
Bild: tripadvisor.se
Tel Aviv Bild: tripadvisor.se
Tel Aviv
Bild: tripadvisor.se

Men ännu är inte stressen över – kanske är det nu den börjar!