God Jul från min lilla stuga ute i skogen!

 

God Jul till alla mina läsare!!!

 

Julgranen står fr o m mer i år på vår glasveranda där alla kan se den.

Nu är det julafton 2016. Jag sitter i köket och julfikar med Bosse. Solen skiner in genom fönstret. Julstämningen är måttlig med andra ord. Gräset är grönt och inte en vit flinga så långt ögat når.

Men detta har vi börjat vänja sig vid. Tittar man bakåt något sekel så är det nog inte många jular i Stockholmsområdet som har varit vita. Men efter nyår blir det minusgrader igen. Det brukar vara så.

Nu vill jag också dela med mig av våra fina julprydnader hemma i skogen, t ex julgranen, som numera står på verandan. Bosse glasade in verandan i höstas och nu är den dekorerad med julgran, elljusstake och vackra lampor. Nu på julafton sydde jag dessutom nya julgardiner till köket. Sent ska syndaren vakna men när inte tiden räcker till, så måste man ta till även julafton.

ddd

Vardagsrumsfönstret

Nya julgardinerna  köksfönstret.