Idag avvecklade jag min konstutställning i Spanien, snyft, snyft!

Idag, måndag, var det dags för mig att avsluta min nära två veckor långa konstutställning hos Fastighetsbyrån i
Estepona i Andalusien. Det har varit en fantastisk upplevelse. Det har också gått bra rent ekonomiskt. Jag har sålt sex tavlor, varav tre var mina allra största. Det var oväntat. Jag hade inte väntat mig att det skulle gå så bra.

Massor av folk har kommit varje dag. Vykort har jag sålt i massor. Jag är med andra ord jättenöjd.

Dagens sista besökare på min utställning

Jag har också fått massor med nya vänner och bekanta i Spanien, naturligtvis mest svenskar, men i alla fall. Fastighetsbyrån har också gett mig en fantastisk service.

Miguel, Anna och Sigrid vid Fastighetsbyrån i Estepona

Därför donerade jag idag en tavla till personalen på den här vänliga mäklarfirman. Bilden är hämtad från Medelhavet, från stranden vid byn Torreguadiaro, som jag upptäckte förra gången jag har här. Stranden ligger alldeles intill den väg som jag – även den här gången – kör på mina träningsrundor på racercykeln.

"Stranden vid Torreguadiaro"
Anna, Miguel och Sigrid med min tavla

Här har cykelvädret varit fantastiskt, mellan 19 och 24 grader varmt, även om det vissa dagar har blåst väldigt hårt från nordost. Men då har det å andra sidan varit kraftig medvind på utvägen västerut i riktning mot Gibraltar.

Här kommer några bilder från de sista dagarna av min utställning i Estepona med final idag:


Bosse monterar ner min utställning

Det är sorgligt att skiljas från sina tavlor


Men den tavlan kommer att hänga hemma hos en svensk familj i Tyresö utanför Stockholm


Jag tar hand om den vackra orkidé som hovsångerskan Sylvia Lindenstrand gav mig när hon besökte min utställning häromdagen


De sista resterna av min utställning

Innan Bosse och jag lämnade Estepona i eftermiddags passade jag på att ta några minnesvärda bilder på det stormiga havet som piskade sitt skum upp på Esteponas strand.


Inspirerande bilder för en konstnär

Strandpromenaden "El Litoral" i Estepona

Dagen avslutades med en underbar himmel skådad och avnjuten från vår balkong i Sabinillas, en himmel som förebådar en vacker morgondag.

Bilder: Copyright Elisabet Höglund