Kasta ett öga på mina nya pjuck!

I avvtaktan på att ett eventuellt avtal med Grekland blir färdigförhandlat eller på att några andra viktiga storpolitiska händelser inträffar, så tänkte jag ägna några minuter åt lite kroppslig flärd.

Jag har nämligen köpt nya skor igen. Två par som verkligen är originella. Lite grand som "Farmor Anka-skor" eftersom jag gillar att gå i bekväma skor med inte alltför hög klack

Jag hittade skorna på en onlinesajt som heter Bonprix. De är av exakt likadan modell men i olika färger och i olika utförande.

Det ena paret är lejongult.

Det andra är lila med ett specialtryckt mönster på.

Båda skorna är av äkta skinn. Jag köper aldrig något annat. Även om skinnimitation eller textil så här på sommaren säkert skulle fungera bra, så har jag som princip att aldrig köpa annat än äkta vara. Jag tror nämligen att det lönar sig i längden.

Det skojiga med de här skorna är att man kan om man vill ha på sig en av vardera färgen, en lila och en gul. Det kommer kanske att väcka en del uppmärksamhet men det är definitivt fullt möjligt.

Ni som är intresserade av friidrott har väl sett hur vissa löpare har skor i olika färger, en grön och en röd eller en rosa och en blå till exempel. Så varför skulle inte jag kunna göra likadant, en lila sko och en gul?

Om jag vågar, förstås. Det är ju en annan fråga.

Bilder: Elisabet Höglund