Lyssna på Anna Hegestrands intervju med mig i podcasten Livshjulet!

Idag var underbara Anna Hegestrand från Expressen hemma hos mig och gjorde en lång intervju med mig på sin podcast "Livshjulet" som kommer att kunna avlyssnas på expressen.se. Podcasten "Livshjulet" har utvecklats till en av Sveriges mest uppskattade och mest avlyssnade podcastar.

Anna pratade med mig om mitt liv, min yrke, min karriär, min idrott, min barndom, alla mina nojor, mina ambitioner, mina sorger, min förföljelsemani, mobbningen, min hemska sjukdom som höll på att ta mitt liv ifrån mig, mitt konstnärskap och min grundmurade kärlek till journalistiken.

Intervjun läggs ut sent ikväll, tisdag, på expressen.se. "Livshjulet" heter den som sagt och intervjun är väl värd att lyssna på.

Det är andra gången på kort tid som jag har blivit intervjuad i en stor och framgångsrik podcast. I juni intervjuades jag av Kristoffer Triumf i hans podcast "Värvet", en intervju som uppskattats av många som lyssnat på den. "Värvet" är Sveriges största podcast idag med flest besökare. Men på god andraplats kommer Anna Hegestrands "Livshjulet".

Lyssna, skratta, gråt och lär!