Äntligen fick jag träffa Ola Salo!

Jag har redan i min förra blogg berättat att inspelningarna av På spåret i Göteborg startade för Jesper och mig i söndags och måndags (den 4 och 5 oktober). Det är därmed ingen hemlighet. Det förblir däremot under lång tid en stor hemlighet hur det gick för oss. Men det tänker jag inte berätta förrän jag har rätt att prata om det. Så i det avseendet är mina läppar förseglade länge än.

Däremot kan jag inte motstå att berätta att jag för första gången "på riktigt" fick träffa min mångåriga artistfavorit Ola Salo. Det var en fantastisk upplevelse, inte bara därför att han är en stor artist och en underbar sångare utan också därför att han är en underbar människa och en fantastisk person! Så vänlig. Så varm. Så rar. Så helt utan divalater. Dessutom är han fantastisk snygg!

Ola Salo och jag

Jag talade om för honom att han såg ut som en romersk kejsare. Det blev han mycket smickrad av och avslöjade själv att hans nuvarande frisör faktiskt är romerskinspirerad.

Ola Salo – foto: Elisabet Höglund

Jag blir så glad varje gång mina förhandsintryck av en stor artist också visar sig stämma med verkligheten.

På den här gruppbilden ser ni bl a Ola Salo, Jesper Rönndahl, jag själv, Kakan Hermansson, hennes pappa
Jan Hermansson med flera. Ett härligt fotbollslag.

Nu kommer det inte att bli några fler skriverier från min sida på länge vad gäller På spåret. Men jag kunde idag inte låta bli att dokumentera mitt efterlängtade möte med Ola Salo.