Ny bild på Kalinka – som nu har varit försvunnen i 20 dagar och som inte har setts sen förra måndagen. Var är hon?

Jag ska inte skriva något långrandigt om Kalinka idag. Ni som läser min blogg är säkert redan uttröttade på mitt tjat. Jag vill bara än en gång uttrycka min djupa sorg över att aldrig ha fått lära känna Kalinka trots att vi köpte henne ganska dyrt och trots att hon är registrerad på mig.

Om någon skulle hitta henne så lägger jag idag ut en ny bild på Kalinka. Bilden är hämtad från Fisksätra katthems hemsida där hon bodde innan hon kom till Södertälje. Hon är så ljuvligt vacker och jag saknar henne så.

Här är en ny bild på Kalinka som jag hittade på nätet.
Visst är hon vacker!

Den senaste observationen som gjordes av Kalinka var förra måndagen den 1 augusti, där min åtelkamera fångade henne tidigt på morgonen cirka 125 meter från vårt hus. Sen dess har hon varit osynlig. Jag har fortsatt att ställa ut läcker mat men de enda som verkar vara intresserade av maten är myrorna. När vi inspekterar matskålarna på morgonen är maten täckt av ett tjockt svart lager av myror.

Tidigt förra måndagen den 1 augusti fångades Kalinka förbi den åtelkamera vi satt upp på ett träd cirka 125 meter från vårt hus.
Bild: Åtelkamera

Hör av er om ni ser henne. Hon måste fortfarande befinna sig i vårt närområde, d v s trakterna kring Vedasjön i Tungelsta, Hållsättra, Vedahöjden, Välandan m m. Jag kan inte tänka mig att hon skulle ha gett sig längre bort. Men hon är skygg och svår att locka till dig.

För att göra det lite enklare för dig som eventuellt skulle hitta henne och fånga in henne så har hon ett tatuerat registringsnummer i sitt vänstra öra.

Hon har också ett chip insatt i pälsen vid halsen. Detta nummer kan dock bara avläsas med ett särskilt instrument som privatpersoner sällan har tillgång till, bara veterinärer, polisen m fl myndigheter.

Jag skulle bli så överlycklig om någon hittade henne.

Jag kan också meddela att jag kommer att betala ut 1 000 kronor i hittelön till den person vars insatser gör att Kalinka kommer till rätta, det vill säga kommer tillbaka till oss.