På fredag och lördag håller jag konstvernissage i Grythyttan! Utställningen pågår hela sommaren!

 

Äntligen är det dags för mig att ha en konstutställning igen. Den här gången kommer utställningen hållas på ett mysigt litet galleri i Grythyttan i Bergslagen, i en gammal kvarn som heter Grythytte Kvarn. Jag har ställt ut där en gång tidigare. Det var sommaren 2008, alltså för exakt tio år sen.

Vernissagen ska hållas under två dagar, nämligen på fredag den 13 juli (en lyckodag?) och lördagen den 14 juli, båda dagarna mellan kl. 12.00 och 17.00. Alla som har vägarna förbi – och alla andra också förstås – är varmt vålkomna.

Utställningen pågår sen under hela sommaren och avslutas den 19 augusti.

På grund av att jag håller på att skriva en bok sen i mars i år har jag inte haft tid att måla några nya tavlor till utställningen. Men jag har ändå konstverk så att det räcker att fylla en hel utställning.

Här är några av verken som jag ska ställa ut:

Som sagt, varmt välkomna alla! Jag bjuder på vackert väder och något gott att dricka.

Elisabet