Saknar ni mig, så beror det på att jag är i Spanien

Sen natten mellan tisdag och onsdag den här veckan finns jag i min lägenhet i San Luis de Sabinillas på
spanska solkusten. Det är därför jag inte har synts till med några nyheter på bloggen. Datorn har helt enkelt inte fungerat. Jag tvingades till slut åka till en butik och köpa nytt modem och nytt simkort. Nu har jag mottagning – ibland – men ofta står det på den sida jag vill få upp: "Den här webbsidan är inte tillgänglig".

Jag blir galen varje gång denna sida dyker upp – och det händer hela tiden. Jag är ju så beroende av datorn inte bara för mitt eget välbefinnande utan också för möjligheten att kommunicera med mina vänner, både de "vanliga" vännerna och alla er som besöker min blogg och som skriver på min blogg.

Jag är här i Spanien ensam den här gången. Bosse hade inte tid att följa med eftersom han börjar få ont om tid när det gäller det timmerhus han sen flera år tillbaka bygger åt vår granne.

Den huvudsakliga orsaken till min Spanien-resa är att jag skulle ordna en lokal till den konstutställning jag planerar i Spanien sent i höst. Och jag kan glädja er med att jag har hittat en fantastisk lokal – mitt i den
underbart vackra lilla staden Estepona några mil väster om Marbella och ungefär två mil öster om San Luis de Sabinillas där jag bor.

Strandpromenaden i Estepona
Foto: Fastighetsbyrån
Estepona
Foto: Fastighetsbyrån

Det är det kända svenska mäklarföretaget Fastighetsbyrån som under två veckor i slutet av november kommer att upplåta sina fantastiska nya och renoverade lokaler vid Avenida Espana i Estepona med utsikt över strandpromenaden och Medelhavet.

Olle Westerling, Fastighetsbyrån

Jag hade ett möte i fredags, alltså för två dar sen, med chefen Olle Westerling, en hyvens man som vill hjälpa mig att förverkliga min stora dröm om en konstutställning i Spanien.

När jag är här nere i Spanien passar jag givetvis på att träna på min racercykel nästan varje dag. Vädret är fortfarande varmt men långtifrån så hett som tidigare i sommar. Jag kör min vanliga rutt längs Medelhavet i riktning mot Gibraltar. Idag blev jag tröttare än vanligt eftersom det var motvind på hemvägen.