Sakta men säkert reser sig mitt nya bostadshus i Estepona upp mot skyn!

I förrgår kväll kom Bosse och jag hem från en elva dagar lång vistelse i min lägenhet i Spanien, elva dagar av hård blåst, kyla och regn, för att inte säga storm. Bara någon enstaka dag värmde solen så där skönt som den kan göra nere i Spanien.

Det var därför inte med någon större sorg i hjärtat som vi åkte hem till Tungelsta igen, för att där mötas av ännu mera kyla och frost. Nu väntar jag bara på att snön ska komma och göra tillvaron ljusare och mera angenäm igen.

Inatt kom faktiskt någon millimeter snö här hos oss. Julstämningen slog till så till den grad att jag bestämde att Bosse och jag skulle sätta upp adventsljusstakarna, trots att det var en vecka för tidigt.

När  vi var nere i Spanien besökte Bosse och jag flera gånger husbygget i vackra Estepona för att se hur arbetet fortskred.

Avenida Reina Sofia i Estepona där min nya lägenhet långsamt växer fram.

Även om de nya husen växer allt högre upp mot skyn så har jag förstått att det inte kan bli tal om att flytta dit förrän om tidigast ett och ett halvt år. Det känns lite länge, tycker jag.

När jag var därnere i september, alltså för två månader sen,  tog jag bilder på bygget och i torsdags morse var jag där igen och tog nya bilder för att visa att bygget avancerar för varje dag.

De här bilderna tog jag på husbygget i september i år.

Och de här bilderna togs i torsdags i ett regnigt och kyligt Estepona. Skillnaden från september är lätt att se. Allt går framåt.

Glad advent!