Sångrep hemma hos Måns Z. – igen

Häromdagen berättade jag att jag för drygt ett år sen tillsammans med Ola Selmén repeterade en sång hemma
hos Måns Zelmerlöw i hans lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Vi fick utnyttja Måns´ lägenhet och därtill hans pianist för att repetera in Abba-låten Dancing queen som vi skulle framföra i Doobidoo några veckor senare

Det kanske fanns de som tvivlade på sanningshalten i min berättelse. Men för att verkligen bevisa att vi var där – alltså hemma hos Måns – vill jag visa upp ytterligare en bild. Den har jag hämtat från Ola Selméns Instagramsida och hoppas att Ola inte blir sur för att jag lånar den här bilden.

Här är den. Måns syns tydligt på bilden med sin gitarr i famnen.

Dokumentation är ju viktigt. Kram på dig, Ola, och grattis till att du ska bli pappa!