Idag blev jag intervjuad för Kristoffer Triumfs berömda podcast

"Värvet" heter en av Sveriges mest nedladdade podcastar. Den görs av producenten Kristoffer Triumf, bl a mannen bakom Filip & Fredrik. I "Värvet" intervjuar Kristoffer kända svenskar som han tycker har något att berätta.

Podcasten har funnits i några år. I början intervjuade Kristoffer mest andra komiker (han är nämligen komiker själv, dessutom programledare, producent, copywriter, redaktör och mycket annat) men ville så småningom bredda sig. Nu är det artister, skådespelare, journalister, författare. programledare och andra som har en historia att berätta, som Kristoffer bjuder in till sin podcast.

Han har intervjuat nästan "alla", alltfrån Kristian Luuk till Soran Ismail, Malena Ernman, Lotta Lundgren, Maria Lundqvist och många andra. Och idag var det som sagt dags för mig. Förre statsministern Göran Persson (S) vill han gärna få med i programmet, avslöjar Kristoffer för mig. Jag håller med. Det är alltid ett scoop att lyckas övertala Göran Persson att ställa upp och berätta hur allting "egentligen" var i politiken.

Kristoffer bor i ett radhus i Vällingby bara ett stenkast från Olof Palmes gamla radhus. Lisbeth Palme bor fortfarande kvar i området. Så det är nästan politiskt helig mark man beträder, när man ska träffa Kristoffer Triumf i hans hem.

Intervjun pågick i nästan två timmar och handlade om allt i mitt liv, alltifrån min barndom och uppväxt, mobbningen, cykelåkningen, journalistiken, min cancersjukdom, mitt författarskap, mitt måleri och till och med livet efter döden. Där förklarade jag att jag inte tror på ett liv efter detta. Därför måste vi göra något av det liv vi lever nu. För vi har inget annat liv. Det var mer eller mindre mitt genomgående budskap i intervjun.

När intervjun ska läggas ut på nätet vet inte Kristoffer ännu men troligen blir det någon gång i sommar. Hålla gärna koll och ladda ner.

"Värvet" heter alltså podcasten och håll ögonen på denna.