Se Sabinillas och sedan dö – nej, det vill jag inte alls. Men farväl för den här gången!

 

Så var det slut för den här gången. I morgon, fredag, klockan 12.25 går planet tillbaka från Malaga till Arlanda. I morgon kväll är jag hemma hos Bosse i Tungelsta efter nitton underbara dagar på Solkusten.

Strandpromenaden i San Luis de Sabinillas

Igår gjorde jag en liten avskedspromenad i byn och fångade några vackra bilder från Sabinillas. Idag avverkade jag det sista cykelträningspasset för den här gången. Sammanlagt har det blivit elva träningspass à drygt 4 mil, d v s uppemot 45 mil. Jag har under dessa veckor återförskaffat en fin cykelsolbränna på armar och ben. Men den har jag ju ingen nytta av i Sverige, eftersom den kommer att vara väl förborgad bakom strumpbyxor, tights, långbyxor eller träningskläder.

Min favoritrestaurang El Meson del Castillo i Sabinillas
Interiören

Ikväll bjöd jag mina svenska vänner på en jättegod middag på min favoritrestaurang El Meson del Castillo i Sabinillas (eller La Duquesa egentligen). Här äter jag underbar tournedos varje gång jag är här. Mina vänner valde den här gången fisk, Sjötunga Meunière, som de var mycket nöjda med.

Själv åt jag tournedos …
… medan mina svenska gäster valde fisk

Det blir ingen lång blogg den här gången, bara några väl valda ord och fina bilder, som jag ska titta på när jag sitter hemma i höstrusket i Tungelsta.

Buenas noches y hasta la proxima vez, quérida Sabinillas, y mis buen amigos Marja-Leena och Jerry.