Se Gibraltar och sedan dö … nej LEVA, förstås!

Äntligen fick jag igår se den fantastiska Gibraltarklippan (det s k Apberget) utan att det var täckt av tjock dimma.
Nästan varje dag tränar jag på min racer på motortrafikleden A7 från San Luis de Sabinillas (byn där vi bor i spanska Andalusien) västerut mot Gibraltar.

Men varje gång under de ett och ett halvt år som jag har försökt plåta av Gibraltarklippan, så har den nästan inte synts alls på grund av dis och dimma.

Men igår var det klart väder. Höstkylan hade kommit med sol och klarblå. När jag kom till högsta punkten på min träningsrunda så låg den där i solen, Gibraltarklippan, fortfarande på ganska långt håll, men den låg där i alla fall, så imponerande i sin storlek och sina former.

Sierra Bermeja, Andalusien
Sierra Bermeja

Så här ser min cykelväg här i Spanien ut – den här bilden är tagen österut med topparna från den magnifika bergskedjan Sierra Bermeja i bakgrunden. Jag publiceras också en liten bild jag knäppte av misstag. Men det är mest för att visa att jag själv har tagit bilden (bilderna). Den konstiga figuren med cykeln längst ner till vänster är jag, eller i varje fall ett fragment av mig.