Snart kommer min bok ”Nattens änglar” ut som ljudbok! Samtidigt är en ny bok på gång!

 

Häromdagen fick jag veta av min förläggare Bertil Ekerlid att min bok ”Nattens änglar” kommer att ges ut som ljudbok. Jag blev jätteglad eftersom jag kände att jag nu kanske skulle få en ny läsekrets, alltså de som föredrar ljudböcker framför ”riktiga” böcker.

Det är det danska bokförlaget Lindhardt & Ringhof, som bara satsar på att ge ut kvalitetslitteratur, som har visat intresse för att ge ut ”Nattens änglar” som ljudbok. Jag har godkänt avtalsvillkoren och är naturligtvis smickrad över att ett danskt förlag vill ge ut en av mina böcker. Lindhardt & Ringhof har sin huvudsakliga bokutgivning i Danmark men har också en viss utgivning i Sverige.

Har ni inte läst ”Nattens änglar”, som kom ut hösen 2012 och som är en skrämmande skildring av hur jag överlevde min cancersjukdom och hur jag också överlevde döden, så satsa på den nya ljudboken. Jag vet faktiskt inte när den kommer ut men det blir någon gång under våren.

För att visa vad en del av mina läsare tyckte om ”Nattens änglar”, så ska jag vidarebefordra några kommentarer som publicerats på Adlibris´ hemsida. Jag citerar:

”***** Otroligt bra bok! Välskriven och informativ för mig…

Sinikka Törmänen, 27 augusti 2013

Otroligt bra bok! Välskriven och informativ för mig som har en pappa med samma diagnos, camcer i bukspottskörteln. Jag förfasades över Elisabets öde och de hemskheter hon fick genomlida. Jag grät, och skrattade om vartannat. Elisabet är en kämpe och förebild! Och en fanastisk journalist och författare! Rekommenderas helhjärtat.”

Sen ska jag också passa på att avslöja att jag precis har börjat skriva på en ny bok. Jag vill ännu inte avslöja vad den ska handla om men det är en berättelse ur den råa verkligheten. Mitt förlag har sagt ja till boken. Manusstopp är satt den 1 augusti i år. Det gör att jag får skriva som en liten blå för att få manuset klart till den 1 augusti. Men det ska nog gå bra. Jag har ju våren och sommaren på mig!

Får mycket att göra i sommar!