Tack Södertälje sjukhus för att ni hjälpte min man!

I flera år har Bosse, min man, gått och lidit av ett besvärande ljumskbråck. Det har bara blivit värre och värre
med tiden. De senaste två månaderna har han nästan inte kunnat gå eftersom han inte kunnat stödja på högerbenet. Bråcket, som bara växt och växt, har tryckt på senor, nerver och blodkärl. Ibland har högerfoten svullnat upp och blivit alldeles röd. Då har jag fruktat att han varit på väg att få kallbrand.

Det var i ett sådant läge han tvingades avbryta vår semester i Spanien i november. Han åkte akut till Huddinge
sjukhus på natten. Där meddelade man honom att man inte vågade/kunde/ville operera hans ljumskbråck utan ville remittera honom till Södertälje sjukhus. "Dom är bra på ljumskbråck", upplyste kirurgen på Huddinge.

Nu var det emellertid så att läkaren på Huddinge råkade remittera Bosse till en klinik för skönhetsoperationer (!) som också ligger i Södertälje och som har nästan samma hamn som Södertälje sjukhus. Efter tusen och en olika turer ringde en sjuksköterska upp Bosse igår, tisdag, och frågade om han kunde komma in för operation klockan 7 00 idag, onsdag. Visst kunde han det.

Och när han kom hem ikväll var han nästan helt återställd. Flera års lidande, smärtor, kutryggighet och svår hälta och värk var som bortblåsta.

Tack alla sjuksyrror och läkare på kirurgavdelningen på Södertälje sjukhus. Vi älskar er!!!