Här är annonsen på min lägenhet på spanska solkusten som nu är till salu! Titta gärna in!

Sen en kort tid tillbaka är min semesterlägenhet i San Luis de Sabinillas på Solkusten i Spanien – mellan Marbella och Gibraltar – till salu fö 175 000€. Jag har överlämnat försäljningen av lägenheten till Fastighetsbyrån i Estepona.

Lägenheten är jättefin. Den är på 86 kvadratmeter, har två sovrum och två bakrum och en härlig balkong mot väster. Till lägenheten hör en garageplats under jord – dit når man direkt med hiss – och ett förråd i direkt anslutning till garageplatsen.

Lägenheten ligger i det populära Residencial Duquesa i San Luis de Sabinillas i Manilva kommun. Det är ett fantastiskt område med flera liknande hus på vardera tre våningar. Till husen hör en stor trädgård med pool. Det finns också tillgång till tennisbana och paddelbana.

Det är 300 meter till den trevliga och billiga livsmedelsaffären Mercadona. I närheten finns också restauranger, apotek, blomsteraffär, post, optiker och en mängd andra butiker. Det är 600 meter till den härliga stranden vid Medelhavet. Det finns läkare och tandläkare på ett avstånd av femhundra meter.

Den här lägenheten är perfekt som fritidsboende och extremt barnvänlig med poolen och trädgården. Lägenhetsområdet är övervakat dygnet runt så att inga obehöriga kan ta sig in.

Lägenheten säljs av svenska Fastighetsbyråns kontor i Estepona (fastighetsbyran.es) som alla har svensktalande mäklare och övrig personal.

Jag ska inte flytta från Spanien. Istället har jag köpt en något mindre lägenhet i den lilla staden Estepona som ligger cirka 10 km från Sabinillas där jag har min lägenhet idag.

Gå gärna in och titta på annonsen genom att klicka på länken nedan. Gör så här: Klicka på länken. Ett dokument laddas ner i din dator. Klicka fram det dokumentet med två klick och du har hela annonsen framför dig. Jag bifogar också en planskiss över lägenheten.

Lycka till!

https://www.fastighetsbyran.com/sv/spanien/Objekt/?objektID=2190975