Här kommer en allmän inbjudan till min kommande konstutställning!

Om en och en halv vecka öppnar jag min nästa konstutställning. Det sker på det gamla slottet i Partille strax utanför Göteborg. Det var i Partille, eller rättare sagt i Sävedalen, som jag växte upp. Därför ska det bli extra roligt att få ställa ut mina tavlor där.

Inbjudans förstasida
Inbjudans baksida

Utställningen sker i regi av Partille Konstförening och pågår mellan den 16 och 31 oktober,

Jag ställer ut tillsammans med Eva B Larsson, en annan kvinnlig konstnär från Brännö i Göteborgs skärgård.

Vernissagen hålls på lördagen den 16 oktober mellan klockan 12 00 och 16 00.

Alla som har möjlighet att ta sig till Göteborg och Partille under den här tiden är förstås varmt välkomna!

Mitt främsta verk på utställningen, en stor målning med solrosor
Bild: Elisabet Höglund

Det är särskilt en tavla som jag har med på utställningen och som jag är särskilt stolt över. Det är en stor oljemålning (81 x 100 cm) med en äng med solrosor. Tavlan är precis nyproducerad och det kommer att hänga tillsammans med ett 20-tall andra målningar av mig på väggarna i utställningslokalen på ”Slottet”.

Välkomna!!!