Igår startade min karriär i humorsvängen! Lyssna!

 

 

Igår, den 5 augusti 2016, var en historisk dag i mitt liv. Då inleddes en ny fas i min långa karriär, nämligen nu som komiker och humorist. Det trodde ni väl aldrig? Jodå, och det var inte någon premiär på någon gammal okänd sylta i Borlänge. Nej, det var bättre än så. Premiären begicks i P3 i Sveriges Radio. Bättre plattform kan man väl inte få om man vill starta en ny framgångsrik karriär.

Humordrottningen Elisabet Höglund Foto: Susanna Lewenhaupt
Humordrottningen Elisabet Höglund
Foto: Susanna Lewenhaupt

 

Programmet, eller podden, som jag medverkar i, ja till och med är huvudperson i, är programmet Humor  P3. Podden är 21 minuter lång (ni kan lyssna på den nedan) och beskriver hur jag på bästa sätt ska lyckas i min karriär som kändis, skådis, humorist, dokusåpastjärna, intelligensbefriad fjortis, tråkmåns eller vad som helst.

Nu vill jag inte föregripa själva programmet – ni måste lyssna själva – men jag kan väl säga så här, att jag inte är helt säker på att min medverkan i denna podd kommer att bana väg till de stora framgångarna. Nej, det kommer till och med att finnas personer som undrar varför jag, Elisabet Höglund, ska syssla med sådan skit, jag som är så oerhört seriös.

Nåja, skit och skit. Det beror helt och hållet på vilka krav man ställer på humor. Hör själva!

 

Drottning Elisabet Foto: Susanna Lewenhaupt
Drottning Elisabet
Foto: Susanna Lewenhaupt