Kära läsare! Jag måste tyvärr pausa min blogg under en kortare tid men kommer snart tillbaka!

Kära läsare av min blogg!

Jag måste tyvärr meddela idag att jag under de närmaste veckorna kommer att pausa min blogg. Det betyder att jag kommer att skriva inlägg på bloggen bara om det inträffar något akut eller så viktigt att jag känner det som viktigt att skriva.

Orsaken till bloggpausen är att jag håller på med det sista arbetet på en ny bok som jag har arbetat på sen i april i år. Den kommer att handla om hur jag och många andra människor som också har gått igenom svåra sjukdomar och trauman kan komma tillbaka starkare och friskare än någonsin. Det är en bok ni måste läsa! Det är en bok som kommer att inge hopp och livsglädje hos många människor. Att bli sjuk eller genomgå ett svårt trauma betyder inte att livet inte längre är värt att leva. Det kan vara precis tvärtom!

Vi är många som har kommit tillbaka – och vi kommer att bli fler.

Om det som sagt inträffar akuta och intressanta saker i svensk politik eller i samhället i övrigt men också utomlands kommer jag naturligtvis att gå in och kommentera detta på bloggen men just nu kommer jag att ligga lite lågt.

Vi ses igen så snart jag är klar med boken – kanske till och med förr.