Min hemsida har fått ett helt nytt utseende!

Hej igen!

Jag är fortfarande i kalla Spanien. På grund av dålig datauppkoppling har jag inte kunnat vara så aktiv på bloggen som jag velat.

Ikväll vill jag i alla fall tala om att Jonas, min duktige hemsidesmakare, har gjort om hela min hemsida, inklusive blogg och annat. Visst känns hemsidan mycket modernare nu. Inte minst är min frisyr numera uppdaterad, så varför ska inte också hemsidan vara det.

Så här ser den nya hemsidan ut

I morgon ska jag försöka ta nya friska tag och skriva något fräscht. Kan bara tala om att mina vänner Jerry, Marja-Leena och jag idag har varit och shoppat i Marbella. Jag har också köpt en mängd nya oljefärger och penslar så att jag kan sitta härnere och måla också.

Här är några bilder från Marbella idag

Ja,det blev lite huller om buller med de här bilderna. De föreställer i alla fall Marja-Leena, Jerry och jag när vi äter lunch på shoppingcentrat La Canada i Marbella. Dessförinnan hade vi shoppat. Jag köpte en jättesnygg ljusgrå kavaj, grå topp och en gul kjol för det honetta priset av 60€, d v s 560 kronor. Billigt va?

Nästa gång ska bloggen bli snyggare. Det här var ett förstlingsverk.