Min ljudbok ”Morden i Bjärred” är nominerad till Storytel Awards, d v s Stora Ljudbokspriset, 2021 – rösta på den! Det går bra via den länk jag skickar med.

I fredags fick jag ett mejl från min förläggare Bertil. Han berättade att ljudboksvarianten av min bok Morden i Bjärred hade nominerats till 2020 års Storytel Awards, eller Stora Ljudbokspriset som det också kallas. Jag blev förstås överlycklig när jag fick veta detta.

Ljudboken är nominerad till att tävla i kategorin Fakta. Omröstningen startade idag, den 1 februari och pågår fram till den 28 februari. Jag skulle bli jätteglad om ni ville rösta på min ljudbok.

 

Konkurrensen är förstås stenhård. Det är många bra ljudböcker jag har att slåss mot. Om ni vill rösta kan ni gå in på Storytel och till följande adress:

Fakta 2020

Gör så här: Klicka på texten Storytel Awards Sweden under bilden med mikroskopet. Då förs du direkt över till Storytels hemsida, där du klickar dig fram till Fakta och letar upp Morden i Bjärred. Sen kan du rösta genom att klicka på ”Rösta”.

Det  här kanske inte var det enklaste sättet men jag tror att det fungerar.

Storytel
Bild:ljudbocker.com

I övrigt är allt OK med mig. Vi har ju äntligen fått snö här i Östra Svealand så jag åker skidor varje dag. Bättre motion och njutning kan man inte få.

”Nu kan jag ägna mig åt andra saker”

Eftersom korrekturläsningen av min bok nu är jag klar kan jag börja ägna mig åt andra saker, till exempel att skriva mer på min blogg. Jag kanske återkommer redan i morgon, tisdag.