Min nästa konstutställning närmar sig med stormsteg. Idag får alla som vill komma en inbjudan och några smakprov på mina tavlor

Nästa lördag, den 12 november klockan 13.00, går min konstvernissage i Österåkers Konsthall av stapeln. Det är något jag ser fram emot mycket, inte minst med tanke på all den tid jag har lagt ner under det gångna året på att få fram så många nya tavlor som möjligt.

Så här ser affischen för utställningen ut. Konstverket på affischen finns också med på utställningen.

Affischen för min kommande konstutställning i Österåker.

Utställningen pågår under fyra helger (lördag-söndag) fram till och med den 4 december. Vernissagen hålls alltså lördagen den 12 november med start klockan 13.00. Övriga visningsdagar öppnar utställningen redan klockan 12.00.

För den som inte vet var Österåker ligger kan jag berätta att det ligger drygt tre mil norr/nordost om Stockholm. Österåker är en skärgårdskommun där intresset för konst och konstutställningar är stort. För att komma dit kör man  E18 från Stockholm mot Norrtälje men tar av mot Åkersberga-Österåker.

Jag ska passa på att visa två tavlor som kommer att finnas med på utställningen och där oljefärgen precis har hunnit torka. Se här:

”Älggräs”
Oljemålning av Elisabet Höglund
(Motivet är hämtat från mina hemtrakter i Tungelsta)
”Äng med solrosor”
Oljemålning av Elisabet Höglund
(Motivet är hämtar från byn Stav några kilometer utanför Tungelsta

Detta är bara två av de över tjugo oljemålningar som jag visar upp på utställningen och som alla är till salu. På utställningen går det också att köpa vykort med motiv från tavlor som jag har målat. Kaffeservering finns också.

Jag hälsar alla välkomna till min utställning med start nästa lördag!

Orkar den nya regeringen fullfölja sin politik – och hur blir det med den inre splittringen, undrar jag.