Min vernissage i spanska Estepona – en publiksuccé

Äntligen har jag fått några minuter över att skriva på min blogg om min konstvernissage i Estepona på spanska solkusten. Vernissagen gick av stapeln i onsdags. Idag är det fredag (uppdaterad lördag) och lite lugnare. Jag sitter här på galleriet och skriver och väntar på att nya kunder ska komma in.

Vernissagen var en formidabel happening. Mellan 400 och 500 personer besökte galleriet på bara några timmar. Det var så mycket folk att jag inte hann ta några bilder. Hela tiden fick jag stå och slå i mousserande vin i glas, bjuda på nötter, karameller och kakor, sälja vykort och tavlor. Jag sålde flera tavlor i onsdags, bl a den dyraste och finaste av dem alla.

Tavlan heter Blåbärsskogen
Den röda pricken betyder att tavlan är såld
Vallmoäng från Skåne
Också såld

Här kommer ett litet bildkollage från vernissagen. Den hålls på Fastighetsbyråns kontor på Avenida Espana 80 i Estepona, som ligger två mil väster om Marbella. Utställningen pågår fram till den 30 november.

Det är så roligt att kunna ha en konstutställning så här utomlands. Vädret på solkusten är helt underbart, mellan 20 och 24 grader varmt på dagarna men ganska kyligt på kvällar och nätter. Julskyltningen har redan börjat men det känns lite konstigt med tanke på vädret.


En trött utställare


En del tavlor har jag också vykort till


Även med spanska motiv har jag målat tavlor. Här en strand mellan Estepona och Gibraltar

Här en tavla från samma strand


Jag blev även intervjuad av tidningen Sydkustens TV-reporter. Klippet ligger på Youtube. Kolla på sydkusten.es.
Foto: Bosse Karlsson, Richard Björkman, Sydkusten.se

Bosse hämtar lite luft ute på gatan
Utsikt från galleriet ut mot strandpromenaden i Estepona


Vykort på mina tavlor


Ett varmt tack till Fastighetsbyrån i Estepona som upplåter sina lokaler till min utställning


Motiv från Gotland – den äldsta tavlan på utställningen målad 1971

Uppdaterad måndag den 23 november 2015

Så kan jag berätta att jag i lördags, den 21 november, sålde ännu en av mina största och enligt min egen mening
vackraste tavlorna, "Bäcken i skogen", till ett svenskt par. Jättekul! Det är den här tavlan: