Sverige har fått ännu en Oscar! Stort grattis Victoria och Daniel! You did it again!

Jag liksom många andra svenskar – och folk över hela världen – vill här passa på tillfället att skicka mina varmaste gratulationer till kronprinsessan Victoria, prins Daniel och förstås till lilla Estelle för den tillökning i familjen i form av prins Oscar som anlände exakt klockan 20.28 igår kväll efter en snabb förlossning på Karolinska universitetssjukhuset i Solna.

Prinsessan Estelle har på morgonen besökt Karolinska sjukhuset och träffat sin lillebror. Hela familjen har nu lämnat sjukhuset och är hemma på Haga slott. Alla mår bra och är mycket glada. H.K.H. Prins Daniel / H.R.H. Prince Daniel H.K.H. Prinsessan Estelle / H.R.H. Princess Estelle H.K.H. Kronprinsessan Victoria / H.R.H. Crown Princess Victoria
Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle visade upp tillökningen i familjen, prins Oskar, på Karolinska universitetssjukhuset i morse.
Foto: Hovet

 

Redan i morse kunde vi en till synes pigg och utvilad Victoria och en lycklig och stolt tvåbarnsfar, Daniel, visa upp lille Oskar. Självfallet var lilla Estelle med och såg överlycklig – om än något trött –  ut över att ha blivit storasyster.

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle.Foto: Hovet
Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle.
Foto: Hovet

Grattis än en gång, världens finaste kronprinsesspar!