Tack till Arja och Tobias!

Vilken underbar vals ni dansade i Let´s dance i fredags! Det var det mest njutbara jag sett. Grattis Arja Saijonmaa och Tobias Karlsson för en fantastisk comeback!

Ni anar inte hur avundsjuk jag är. Jag hade gått och drömt om att få vara med och dansa med Tobias vid 10-årsjubileet av Let´s dance – men det blev Arja istället. Grattis Tobias för att du fick återuppleva en fantastisk dans med Arja men både du och jag kommer väl ihåg hur roligt du och jag hade det tillsammans, när vi dansade till oss en fjärdeplats i Let´s dance 2009. Vår kontakt har varit dålig på senare tid men jag hoppas att den blir bättre snart.

När jag blev intervjuad av Tony Irwing i hans radioprogram i P4 i somras "lovade" han mig att jag skulle få vara med i jubileumsprogrammet. Men det är ju inte han som bestämmer vilka deltagare som ska väljas ut.

Hoppas att ni vinner, Tobias och Arja – även om jag misstänker att Anton Hysén är en väldigt hård motståndare. Tack i alla fall för en fin upplevelse.