Vi hittade Vladimir Putins "sommarstuga" i södra Spanien

Ja, det stämmer faktiskt – med viss reservation. Vi såg huset på avstånd – eller i varje fall såg vi ett hus som jag tror var Putins och som ligger i ett överklassreservat som heter "La Zagaleta". La Zagaleta ligger uppe i bergen nordväst om Marbella vid spanska Solkusten och är ett tillhåll för diverse internationella överklassmänniskor, rikemanspersoner, ryska oligarker och så Rysslands president Vladimir Putin. Bilderna, som jag själv har tagit, ser ni här:

Bosse, jag själv och våra vänner Marja-Leena och Jerry gjorde en av de traditionella utflykter vi gör, när jag besöker min lägenhet på Solkusten. Jerry och Marja-Leena ville visa Bosse den fantastiska bergsstaden Benahavís, som jag berättade om i samband med min förra vistelse här i början av maj.

På vägen tillbaka stannade vi till vid uppfarten till Vladimir Putins "sommarstuga", "La Zagaleta". Vi åkte inte ända upp. Förmodligen skulle vi ha hindrats från detta av beväpnade vakter men jag fångade några bilder på en del av den magnifika miljonvilla som låg uppe på höjden och som jag tror är den som tillhör Vladimir Putin.

Vladimir Putin Pixabay free images

Jag vill också passa på att rekommendera den fantastiska restaurang, där vi åt middag. Den ligger på vägen till
Ronda söder om Benahavís. "Mesón el Coto" heter krogen och tillhör de bästa på spanska solkusten. Jag beställde en fantastisk tournedos med grönpepparsås och kokta grönsaker. Inget märkvärdigt kan det tyckas men köttet var det bästa jag någonsin ätit.

Det var varken åsna, häst eller argentinsk buffel. Det var oxfilé, när den är som bäst. Där satt vi och njöt av den fantastiska maten i flera timmar under de gigantiska korkekar som inramade restaurangen. Ja, jag kan nästan föreställa mig hur tjuren Ferdinand mådde.

Kvällen avslutade vi med kaffe och glass hemma hos Jerry och Marja-Leena samtidigt som vi såg solen gå ner
över bergstopparna Los Reales, de högsta punkterna i bergskedjan Sierra Bermeja i södra Spanien.