Lyssna på TV-fabriken och hör mig berätta om alla vedermödor under mitt långa arbetsliv!

Idag, den 8 februari, lade SVT-journalisten Fredrik Ralstrand ut sin poddcast där han intervjuar mig om mitt långa och stundom mödosamma yrkesliv. Jag berättar bland annat om mina många år som journalist på Sveriges Television, vad jag tycker om SVT som arbetsplats, om journalistik i allmänhet, om På spåret etc.

Fredrik Ralstrand och jag
Bild: Fredrik Ralstrand

Fredrik Ralstrand, som till vardags arbetar på SVT Nyheter med sociala medier driver på sin fritid denna spännande podd. Han kallar den TV-fabriken och de flesta som hittills har varit hans gäster har på olika sätt sin bakgrund i televisionens värld.

Fredrik Ralstrand har hittills producerat 45 poddar där han intrervjuat TV-personligheten som Babben Larsson, Claes Elfsberg, Lasse Kronér och Sofia Wistam samt många många fler.

För att kunna lyssna på TV-fabriken krävs att man har laddat er någon av följande streamingtjänster, nämligen Spotify, iTunes och Acast.

Det var en stor upplevelse att bli intervjuad av den mycket sympatiske Fredrik Ralstrand. Det kan jag säga.

PS: Efter att ha sett Mellon ikväll hoppas jag bara en enda sak:

LÅT ANNA BERGENDAHL VINNA HELA SKITEN! Det är hon värd.

Anna Bergenadahl
Bild: escpanelen.se

Hennes låt ikväll var outstanding och hon var outstanding som artist!!!